torsdag 1 juli 2010

Sovmorgon!!

Dar var regnigt och varmt på morgonen, men vi kunde ta det lugnt ända tills 13.45 då vi fick skjuts till flyget och for till Addis Abeba. Men det roligaste innan vi åkte var att det plötsligt kom tre Gibbonapor springande framför vårt hus. Richard var snabbt fram med kameran. Alla visste vi att hans pojkar hemma ville ha kort på apor om pappa åker till Afrika. Gud är god! Han vet vad vi gillar! Det blev några riktigt bra bilder och filmer på sötingarna innan de försvann bland trädkronorna.

Så nu sitter vi här på flygplatsen i Addis omgivna av japaner, israeler, amerikaner och otaliga araber. Ett ordnat kaos av nationaliteter, så som det ska vara….

Vi tackar vår Gud som har gett oss den kraft vi behöver för ett tight schema på Nkinga. Han håller allt i sin hand, och det är så tryggt att känna honom! Tack till er som har följt oss på bloggen.

En slutlig fundering efter att ha upplevt trafikkaoset i Dar: Varför heter det rusningstrafik? Bilarna kryper ju fram om det är mycket fordon på vägen. -Nej, vi föredrar det amerikanska uttrycker “Traffic jam”, för det är vad det är!

Hej med er! Vi hörs mer i september…

Anne Catrine

2 kommentarer:

  1. Hej och Välkomna hem igen!!
    Vi har följt er på resan och ni har skrivit med inlevelse och jag gillar alla reflektioner och funderingar....
    Så nu är ni välkomna att följa oss på vår blog!
    Kram
    Kikko och David

    SvaraRadera
  2. jajamensan! Det ska bli jätteintressant!

    anne catrine

    SvaraRadera